Derde regiowedstrijd verloren van De Wilde Dame

Onze thuiswedstrijd tegen de heren van De Wilde Dame begon goed, Rob wist zijn tegenstander met een theoriefoefje te verschalken en bracht daarmee de 1-0 op het scoreformulier. Helaas was dat blijkbaar het teken voor de op revanche beluste heren/dames om het “wilde” uit hun clubnaam te ontsteken. Maarten kon zijn partij remise houden, maar Sjaak en Nico moesten het hoofd buigen voor hun ontketende tegenstanders. Eindstand derhalve: EGS – DWD 1,5-2,5. De volgende, vierde, ronde wordt gespeeld op 20 februari wanneer En Passant uit Chaam ons in Goirle bezoekt.

We zijn nu iets over de helft van de competitie en kunnen zien dat alles nog redelijk dicht bij elkaar ligt:

Stand                 wedstrijdpunten     bordpunten

1. En Passant               3 – 4                    7½
2. EGS                         3 – 4                    7
3. Caïssa                      4 – 3                    7½
4. De Wilde Dame         4 – 3                    6

 

EGS heeft een privacystatement opgesteld.
naar Boven

©  EGS   Eerste Goirlese Schaakclub

Ontwerp: Rachel&Co  2012