Niels Couwenberg wint in de Schaakoff-finale

Twee EGS-schakers hebben het geschopt tot de landelijke finale van de Schaakoff. Het toernooi dat begon met een regio-voorronde in Goirle en daarna een provinciale afvalronde, werd afgesloten met een landelijke finale in De Bilt.

Daar werden dertig vierkampen gespeeld. Pascal Graafmans kwam uit in Vierkamp 2 (de op een na sterkste dus). Met een score van 1,5 uit 3 werd Pascal daarin derde.

De tweede Goirlese deelnemer was Niels Couwenberg. Hij vond zichzelf terug in Vierkamp 24. Een heel spannende groep, waarin Niels zich naar twee punten uit drie partijen knokte. En dat was genoeg voor de groepswinst!

Alle uitslagen vind je terug op de site van de organisatie.

EGS heeft een privacystatement opgesteld.
naar Boven

©  EGS   Eerste Goirlese Schaakclub

Ontwerp: Rachel&Co  2012