Rapid op Haloween, niks engs aan

De rapid-cyclus is ook weer gestart met een eerste ronde met 12 deelnemers. De drie ronden werden in gepaste rust met gedegen schaak gespeeld en leverde de verwachte koploper in de tussenstand op. Elf EGS-ers en een KiNG-er deelden de stukken op de 64 velden. De winnaar van afgelopen seizoen liet duidelijk merken klaar te zijn voor de komende cyclus door gewoon 100% te scoren. Je krijgt er bijna Lineker-achtige gedachtes bij: het rapid schaken bij EGS betreft vijf rondes van drie partijen en na ronde vijf staat Pascal bovenaan. Op een gedeelde tweede plek, met tweeëneenhalve punt ieder, belandden Sjeng en Erik die in de eerste ronde remise speelden tegen elkaar en daarna allebei nog twee partijen wonnen.

Met de volgende ronde zullen we het nieuwe jaar inluiden, immers deze wordt gespeeld op 2 januari. Iedereen is weer van harte uitgenodigd en welkom.

EGS heeft een privacystatement opgesteld.
naar Boven

©  EGS   Eerste Goirlese Schaakclub

Ontwerp: Rachel&Co  2012