De wachtlijst is geopend

Zo’n twee weken voor aanvang van het weekendtoernooi is ook het deelnemerslimiet van 120 bereikt. Het is echter nog steeds mogelijk om jezelf in te schrijven. De nieuwe inschrijvingen worden dan op volgorde van aanmelding op de wachtlijst geplaatst. Zeer waarschijnlijk zullen een aantal spelers zich de komende weken om welke goede reden dan ook terug trekken, waarna steeds de bovenste speler van de wachtlijst wordt toegelaten tot het toernooi. De betreffende speler die zo wordt toegelaten, ontvangt dan een mailtje en kan daarna het inschrijfgeld overmaken, dat hoeft dus nog niet meteen bij het aanmelden. Als u op de wachtlijst staat en toch niet meer mee kunt doen, dan wordt het gewaardeerd als u een mailtje stuurt naar egsgoirle@gmail.com . Hier kunt u ook terecht voor eventuele andere vragen.

 

EGS heeft een privacystatement opgesteld.
naar Boven

©  EGS   Eerste Goirlese Schaakclub

Ontwerp: Rachel&Co  2012