Update (23-7) Deelnemerslimiet bereikt, de wachtlijst is geopend

De afgelopen weken is het razendsnel gegaan met de inschrijvingen, waardoor het deelnemerslimiet van 80 nu al is gehaald. Iedereen die zich vanaf nu inschrijft, komt op de wachtlijst te staan. Normaliter melden een flink aantal spelers zich de komende 1,5 maand nog af, waardoor steeds de bovenste speler (op volgorde van aanmelding) van de wachtlijst doorschuift naar het toernooi. De organisatie stelt het dan ook zeer op prijs als u zich tijdig afmeldt, mocht u in het eerste weekend van september alsnog verhinderd zijn. Dit kan bij het volgende mailadres: egsgoirle@gmail.com. Bij dit mailadres kunt u ook terecht voor de nodige andere vragen.

Update (23-7):

Afgelopen week heeft de organisatie de speelzaal nader onderzocht en hieruit is gebleken dat het mogelijk is om vijf extra borden in de zaal te plaatsen. Dit betekent dus dat het deelnemerslimiet is opgehoogd naar 90. Iedereen van de wachtlijst is hierdoor toegevoegd aan de reguliere deelnemerslijst, die nu inmiddels al uit 90 deelnemers bestaat. Mocht u nog mee wil doen, meldt u dan snel aan, zodat uw naam bovenaan de nieuwe wachtlijst komt te staan. De kans dat het deelnemerslimiet later wordt vastgesteld boven de 90, is verwaarloosbaar klein.

 

EGS heeft een privacystatement opgesteld.
naar Boven

©  EGS   Eerste Goirlese Schaakclub

Ontwerp: Rachel&Co  2012