En nog een bekerwedstrijd

In de laatste (inhaal)partij van de eerste ronde namen Alex en Frans het tegen elkaar op. Voor de tweede keer in een maand. De eerste pot voor de competitie won Alex dankzij een blunder van Frans in het eindspel. Ook de bekerpartij was in evenwicht. Alex kwam iets beter uit de opening maar in een poging dat voordeel te vergroten miste hij een inventieve verdedigingszet, die Frans wel vond. Het kostte een pion, maar dat was waarschijnlijk niet genoeg voor de winst. Frans zag in ieder geval geen pad naar de winst en bood remise aan, wat uiteraard werd geaccepteerd. Frans zag gezien het tijdstip af van een barragepartij, waardoor Alex op ietwat gelukkige wijze een ronde verder mocht.

EGS heeft een privacystatement opgesteld.
naar Boven

©  EGS   Eerste Goirlese Schaakclub

Ontwerp: Rachel&Co  2012