Ook het seniorenschaak op donderdagmiddag begint weer

Nu de clubavond op dinsdag weer is opgestart, kan ook een andere activiteit van EGS een doorstart maken na een pauze vanwege de zomer/corona: de seniorenschaakmiddag.

Deze schaakinloop is bedoeld voor volwassenen die het schaken (opnieuw) willen leren kennen of hun vaardigheden willen verbeteren. Een middag ter lering en vermaak, waarbij het doel kan zijn om bij de schaakclub wedstrijden te gaan schaken, en/of om op een gezellige en ongedwongen manier met denksportspelletjes bezig te zijn om de denkspieren lenig te houden. Dit alles onder leiding van schaaktrainer Erik Hamers.

De schaakmiddagen worden gehouden in wijkcentrum De Wildacker en ze beginnen weer op 16 september. Zuivere speeltijd is van 14.00 uur tot 16.00 uur, met vanaf 13.45 uur inloop en na vieren de gelegenheid om de lopende partij uit te spelen, op te ruimen en wat na te praten.

De activiteit staat open voor eenieder, lidmaatschap van EGS is niet vereist. De kosten zijn per keer 5 euro, cursusmateriaal inbegrepen.
Je betaalt voor de keren dat je daadwerkelijk deelneemt aan de schaakinloop.

Uitgebreide informatie over de inhoud van de verschillende cursusniveaus kunt u onder de link Schaakles terug vinden.