Schaken in Goirle? Dat kan weer!

Het schaakleven in Goirle is weer begonnen en hopelijk (als corona een beetje mee wil werken) kunnen we ons weer opmaken voor een vertrouwd seizoen. Dat betekent dat EGS vanaf dinsdagavond 7 september elke dinsdagavond weer een clubavond houdt in De Wildacker. Voor de invulling van elke specifieke avond zie de agendapagina op deze site.

Wie eens kennis wil maken met de schaaksport in verenigingsverband en vrijblijvend een of enkele keren mee wil spelen bij EGS, kan zich aanmelden bij wedstrijdleider Rob van Esch (zie de contactpagina van deze website). Gewoon eens binnenlopen op dinsdagavond in De Wildacker om de sfeer te proeven kan natuurlijk ook. Hou dan wel rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen!