10 mei 2020 Verslag van Thomas

EGS Online: Ronde 8

Op dinsdag 12 mei, dezelfde dag als waarop in 1926 het Italiaanse vliegtuig Norge als eerste vliegtuig over de noordpool vloog, speelt EGS alweer de achtste editie van haar online snelschaakcompetitie. Zoals altijd is iedere schaker die lid is van de EGS-groep op chess.com van harte welkom om mee te doen (ook al ben je geen lid van EGS (of een andere schaakclub)). Mocht je niet precies weten hoe dit werkt, kun je hier een handleinding vinden. De details zijn zoals jullie ze kennen, maar omdat het kan staan ze hieronder nog een keer op een rijtje:

Starttijd inschrijving : vanaf 19:15
Starttijd partijen: 20:15 (op de seconde)
Speeltempo: 5 minuten + 5 seconden per zet
Link naar de toernooipagina: Link
Aantal rondes: 7
Geschatte eindtijd: 22:00-22:15

Hopelijk zien we velen van jullie dinsdagavond weer online om de schaakdegens te kruisen! Wij kijken er hoe dan ook weer reikhalzend naar uit.