3 mei 2020 Verslag van Thomas

EGS Online: tijd voor ronde zeven!

Op dinsdag 5 mei, dezelfde dag als waarop in 1835 de eerste spoorweg op het vasteland van Europa werd geopend (tussen Brussel en Mechelen), speelt EGS de zevende editie van haar online snelschaakcompetitie. Wederom is iedereen die lid is van de EGS-groep op chess.com van harte welkom om mee te doen (ook al ben je geen lid van EGS (of een andere schaakclub)). Mocht je niet precies weten hoe je dit kunt doen, kun je hier een handleinding vinden. De details zijn hetzelfde als altijd, maar om het makkelijke te maken staan ze hieronder nog een keer op een rijtje:

Starttijd inschrijving : vanaf 19:15
Starttijd partijen: 20:15 (op de seconde)
Speeltempo: 5 minuten + 5 seconden per zet
Link naar de toernooipagina: Link
Aantal rondes: 7
Geschatte eindtijd: 22:00-22:15

Hopelijk zien we velen van jullie vanavond dus weer online om de schaakdegens te kruisen! Wij hebben er in ieder geval weer zin in, tot vanavond!