28 april 2020 Verslag van Thomas

EGS Online: Ronde 6 voor de deur

Op dinsdag 28 april, dezelfde dag als waarop in 1934 de Liechtensteinse voetbalbond werd opgericht (bron), speelt EGS de zesde editie van haar online snelschaakcompetitie. Zoals altijd is iedereen die lid is van de EGS-groep op chess.com van harte welkom om deel te nemen (ook al ben je geen lid van EGS (of een andere schaakclub)). Mocht je niet precies weten hoe je dit kunt doen, kun je hier een handleinding vinden. De details zijn hetzelfde als altijd, maar voor de goede orde staan ze hieronder nog een keer op een rijtje:

Starttijd inschrijving : vanaf 19:15
Starttijd partijen: 20:15 (op de seconde)
Speeltempo: 5 minuten + 5 seconden per zet
Link naar de toernooipagina: Link
Aantal rondes: 7
Geschatte eindtijd: 22:00-22:15

Hopelijk zien we velen van jullie vanavond dus weer online om de schaakdegens te kruisen! Wij hebben er in ieder geval weer zin in, tot vanavond!