19 april 2020 Verslag van Thomas

EGS Online: Ronde 5 aan de horizon

Dinsdag 21 april aanstaande, op de traditionele stichtingsdag van de eeuwige stad Rome, speelt EGS de vijfde editie van haar online snelschaakcompetitie. Zoals altijd is iedereen die lid is van de EGS groep op chess.com van harte welkom om deel te nemen (ook al ben je geen lid van EGS (of een andere schaakclub)). Mocht je niet precies weten hoe je dit kunt doen, kun je hier een handleinding vinden. De details zijn (ondanks de technische probleempjes vorige keer) hetzelfde als altijd, maar ik vat ze hieronder voor het gemak nog even samen:

Starttijd inschrijving : vanaf 19:15
Starttijd partijen: 20:15 (op de seconde)
Speeltempo: 5 minuten + 5 seconden per zet
Link naar de toernooipagina: Link
Aantal rondes: 7
Geschatte eindtijd: 22:00-22:15

Hopelijk zien we velen van jullie dinsdag dus weer online om de schaakdegens te kruisen! Wij hebben er in ieder geval weer zin in, tot dinsdag!