13 april 2020 Verslag van Thomas

EGS Online: De “v” van vier en Volvo

14 april is een historische dag. Niet alleen omdat de Zweedse autofabrikant Volvo op die dag in 1927 haar eerste auto presenteerde, maar ook omdat de Eerste Goirlese Schaakclub op deze aanstaande dinsdag alweer de vierde editie speelt van de online snelschaakcompetitie. De details zijn weer hetzelfde als altijd, maar voor de volledigheid vatten we ze hieronder nog even samen:

Starttijd inschrijving : 19:15
Starttijd partijen: 20:30 (op de seconde)
Speeltempo: 5 minuten + 5 seconde per zet
Link naar de toernooipagina: Link
Aantal rondes: 6
Geschatte eindtijd: 22:00-22:15

Iedereen (ook niet EGS-ers) zijn van harte welkom. Je hebt alleen een account voor chess.com nodig, en je moet lid worden van de E.G.S. groep op chess.com. Om iedereen nog extra te ondersteunen in dit project is er een handleiding opgesteld om precies dit te doen op chess.com, waarbij je stap voor stap naar de deelname aan de online snelschaakcompetitie wordt geloodst: EGS handleinding Chess.com