24 maart 2020 Verslag van Thomas

Online schaken voor EGS’ers

In deze tijden van contactonthouding, is online schaken een goede methode om de schaakgewrichten soepel te houden. EGS houdt om dit te doen hetzelfde platform aan als de KNSB, namelijk de website chess.com. Nadat je een account hebt aangemaakt via deze link, kun je lid worden van de (besloten) EGS groep. Klik om jezelf aan te melden voor de EGS-groep hier.

Om een beetje de nomale routine erin te houden zal op dinsdagavonden worden geschaakt tussen de leden van EGS, waarvoor leden aankondigingen via de mail zullen ontvangen. De eerste editie hiervan zal vanavond plaatsvinden. Hieronder staat de essentiele informatie:

Starttijd inschrijving : 19:15
Starttijd partijen: 20:15 (op de seconde)
Speeltempo: 5 minuten + 5 seconde per zet
Link naar de toernooipagina: Link
Aantal rondes: 7
Geschatte eindtijd: 22:00-22:15

Let op: De link naar de toernooipagina zal alleen goed werken als je ingelogd bent op chess.com en je lid bent van de EGS-groep. Bij vragen of suggesties kun je je tot hoofdorganisatoren Pieter of Jasper richten.