11 maart 2020 Verslag van Maarten

COVID-19 en EGS

Inmiddels laat het coronavirus zich ook gelden in Goirle. Voor ons betekent dat dat De Wildacker in ieder geval tot en met het weekend gesloten is. Er is dus geen jeugdschaak aanstaande vrijdag. Daarnaast heeft de NBSB ronde 6 van de avondcompetitie, die volgende week gespeeld zou worden, uitgesteld tot de tweede week van mei. Dat houdt in dat er wat in de agenda zal moeten worden geschoven, ook om het gewone programma zo veel als mogelijk door te laten gaan. Zodra er meer duidelijkheid is over het voortduren van de afgelastingen zal een nieuwe agenda op deze site verschijnen.

Op dit moment worden alle schaakactiviteiten die de komende dagen zouden plaatsvinden afgelast of uitgesteld.

Voor meer informatie: http://www.nbsb.nl/knsb-update-schaakactiviteiten/