26 augustus 2019 Verslag van Alex

EGS blijft de succesvolle  KBO Schaakinloop organiseren

Zoals in de onlangs verspreide Activiteitengids voor 55+-ers Max Vitaal van de gemeente Goirle aangegeven is, werken KBO en EGS samen om  ouderen fysiek en geestelijk in beweging te houden, want ook de geest moet fit en lenig blijven.

Schaakclub EGS en KBO Goirle zijn ook in het seizoen 2019/2020 weer bereid een gevarieerde en gezellige schaakinloop te organiseren ter lering en vermaak voor beginners en huisschakers. In de bijeenkomsten krijgt u een schaakles van Erik Hamers waarna het geleerde toegepast wordt in schaakspelletjes en -partijen.
Tijdens de drie introductielessen worden de beginners ingewijd in de beginselen van het schaakspel en wordt het beginniveau vastgesteld van de deelnemers die al kunnen schaken.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Erik Hamers (hamersgoirle@ziggo.nl) of Henk Renders (hrenders@tiscali.nl). Desgewenst nemen we telefonisch contact met u op.

De schaakactiviteit vindt plaats op De Wildacker. De drie proefbijeenkomsten zijn gratis.  We starten op 12 september om 14.00 uur.