2 maart 2019 Verslag van Alex

EGS B zonder te spelen kampioen

De heren Johan Ramstijn, Jan Haast, Frans van der Burght en Peter Stokkermans (ofwel, de spelers van DSC B) mogen zich een van de komende dinsdagavonden in café Hof van Holland melden voor een rondje op rekening van EGS. Door de verrassende zege van DSC, vrijdagavond, op Baronie C is EGS B vroeger dan verwacht kampioen geworden in de klasse C2 van de Brabantse avondcompetitie.

Zoals in onderstaand verslag te lezen is ging EGS B uit van een beslissend treffen in de slotronde tegen Baronie C, waarin in een onderling duel de titelstrijd beslist zou worden. Maar… dan moest Baronie in Dongen wel even winnen van nummer laatst DSC. En dat ging dus mis voor de Bredanaars: het werd 3-1 voor DSC.

Felicitaties gaan uit naar de spelers van EGS B: Robin Verhoeven (tevens teamleider), Jasper Kools, Maarten de Wit, Pieter Couwenberg, Erik Hamers, Henk Renders en Rob van Esch.

Overigens: ook de uitslag van DSC A was interessant van EGS. DSC versloeg De Stukkenjagers C, de koploper in klasse B1. Stukkenjagers moet nu (waarschijnlijk) de laatste ronde winnen om kampioen te worden. En dan spelen de Tilburgers tegen… EGS A.